Nieuwsbrief 2018-03

Aangaande de ledenstop, dit word dus ingevoerd vanaf 01 februari 2018.

Aan de leden 2017 (88) die nu nog steeds niet hun lidgeld hebben overgemaakt! Jullie worden vanaf 01 februari beschouwd als nieuwe leden, DUS de leden stop telt ook voor jullie!

Indien we terug verder gaan met leden werving, dan zullen we dit bekijken door de nieuwe leden enkel nog te aanvaarden  mits ze twee (02) peters hebben dewelke  reeds meer dan twee (02) jaar lid zijn in SAZ en dewelke onbesproken zijn, deze  peters zullen verantwoordelijk zijn voor de nieuwe leden aangaande hun gedrag, houding en tevens de schietbegeleiding dit tot ze hun H&S proeven achter de rug hebben.

 

Op zondag 25 maart houden we een wedstrijd op de 25 meter stand dit zullen we elk jaar proberen te doen rond de datum van Edwin Pinseel overlijden. Dit jaar zal de prijs bestaan uit een Remington 597 SA karabijn met een heavy bull barrel, dit wapen word ons aangeboden door Masterarms, uiteraard moet de winnaar eerst een model 4 aanvragen voordat hij/zij het wapen in zijn/haar bezit kan hebben.

De wedstrijd gebeurd met club wapens (Buck Mark) met standaard munitie van de club en bestaat uit: 20 schoten éénhandig geschoten op 25 meter doel, omdat Edwin dit beschouwde als sportschieten.

Voor de deelname, met moet zich inschrijven op voorhand in de kantine en de dag zelf voor dat men deelneemt vijf (05) euro inleg betalen.

 

Met vriendelijke groet,
André Hoogewys
Voorzitter